Advertisement

Κερατέα Φωτιά : Ab7vmldsqs5k M : Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα.

Κερατέα Φωτιά : Ab7vmldsqs5k M : Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα.. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον π. Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα. Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις.

Η φωτιά σε κερατέα και βίλια μαίνεται, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να περιορίσουν τις δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν στην αττική το τελευταίο 24ωρο. Για το πύρινο μέτωπο στην κερατέα, ο περιφερειάρχης αττικής, κ. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει.

Yd0fga8614wuam
Yd0fga8614wuam from www.skai.gr
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής εικόνα, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις για την. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον π. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Μέσω της εφαρμογής zoom earth μπορεί. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί και επιχειρούν περιοδικά 6α/φ και 6ε/π συμπεριλαμβανομένων 2ε/π της αεροπορίας. Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις. Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι.

Η φωτιά βρίσκεται στις αυλές των σπιτιών και τουλάχιστον δέκα έχουν υποστεί ζημιές.

Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Το μέτωπο της φωτιάς είναι μεγάλο, ανεξέλεγκτο και κινείται προς την καμάριζα, τόνισε στον σκαι 100.3 ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς αναφορικά με την φωτιά που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή μαρκάτι του δήμου. Η φωτιά σε κερατέα και βίλια μαίνεται, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να περιορίσουν τις δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν στην αττική το τελευταίο 24ωρο. Για το πύρινο μέτωπο στην κερατέα, ο περιφερειάρχης αττικής, κ. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Η φωτιά στην κερατέα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι κερατέας και. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Η φωτιά βρίσκεται στις αυλές των σπιτιών και τουλάχιστον δέκα έχουν υποστεί ζημιές.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις. Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι. Η φωτιά στην κερατέα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι κερατέας και.

Syyljx0hu4ddcm
Syyljx0hu4ddcm from media.enikos.gr
Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην αίγινα Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Η φωτιά στην κερατέα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι κερατέας και. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) 16/08/2021 | 14:41.

Το μέτωπο της φωτιάς είναι μεγάλο, ανεξέλεγκτο και κινείται προς την καμάριζα, τόνισε στον σκαι 100.3 ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς αναφορικά με την φωτιά που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή μαρκάτι του δήμου.

Για το πύρινο μέτωπο στην κερατέα, ο περιφερειάρχης αττικής, κ. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Η φωτιά βρίσκεται στις αυλές των σπιτιών και τουλάχιστον δέκα έχουν υποστεί ζημιές. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Μέσω της εφαρμογής zoom earth μπορεί. Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί και επιχειρούν περιοδικά 6α/φ και 6ε/π συμπεριλαμβανομένων 2ε/π της αεροπορίας. Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην αίγινα 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα:

Μέσω της εφαρμογής zoom earth μπορεί. Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι. Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις. Η φωτιά σε κερατέα και βίλια μαίνεται, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να περιορίσουν τις δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν στην αττική το τελευταίο 24ωρο. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της.

Fwtia Sthn Keratea Ekkenw8hkan Anabyssos Palaia Fwkaia Ki Alloi Oikismoi Kahkan Spitia E8nos
Fwtia Sthn Keratea Ekkenw8hkan Anabyssos Palaia Fwkaia Ki Alloi Oikismoi Kahkan Spitia E8nos from www.ethnos.gr
Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η φωτιά σε κερατέα και βίλια μαίνεται, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να περιορίσουν τις δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν στην αττική το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί και επιχειρούν περιοδικά 6α/φ και 6ε/π συμπεριλαμβανομένων 2ε/π της αεροπορίας. Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην αίγινα Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο.

Μπορεί η φωτιά στην κερατέα να βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, καθώς υπάρχουν δύο αναζωπυρώσεις.

Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής εικόνα, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις για την. Η φωτιά σε κερατέα και βίλια μαίνεται, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να περιορίσουν τις δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν στην αττική το τελευταίο 24ωρο. Μπορεί η φωτιά στην κερατέα να βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, καθώς υπάρχουν δύο αναζωπυρώσεις. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον π. Για το πύρινο μέτωπο στην κερατέα, ο περιφερειάρχης αττικής, κ. Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Η φωτιά στην κερατέα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι κερατέας και. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί και επιχειρούν περιοδικά 6α/φ και 6ε/π συμπεριλαμβανομένων 2ε/π της αεροπορίας. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23.

Posting Komentar

0 Komentar